Wie is Inez van der Kaaij?

Mijn naam is Inez van der kaaij, getrouwd en moeder van twee prachtige opgroeiende dochters.
Na het afronden van de hbo opleiding tot verpleegkundige heb ik ruim 15 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt, waarvan meer dan 12 jaar als verpleegkundige op het consultatiebureau. De laatste 4 jaren werkte ik daarnaast ook als gezinscoach in gezinnen die dreigden vast te lopen.
Via mijn kinderen kwam ik in aanraking met de homeopathie. Ik werd er gelijk door gegrepen. Ik zag het enorme effect van de behandeling bij mijn eigen kinderen. Daar wilde ik meer weten!
Zo begon ik in 2008 met de studie tot klassiek homeopaat aan de Homeopathie Academie in Almelo.
Ik heb altijd gevoeld dat het werken met mensen in relatie tot gezondheid en welbevinden werk is dat bij me past en waar ik heel veel plezier en inspiratie uit haal. Daarbij sluit de homeopathie naadloos aan bij mijn mensbeeld en beeld van ziekte en gezondheid.
Het is mijn diepe overtuiging dat homeopathie behoort tot de meest zachtzinnige en effectieve behandelmethoden die er zijn. Homeopathie is gebaseerd op fundamentele natuurwetten waardoor de werking van homeopathische middelen heel goed is uit te leggen.
Mijn jarenlange ervaring in de reguliere geneeskunde gebruik ik ook in mijn werk als klassiek homeopaat. Als het nodig is verwijs ik door naar de huisarts voor verder onderzoek. Een homeopathische behandeling kan ook prima ingezet worden naast een behandeling door huisarts of specialist.
 

Afbeelding invoegen